Místo pro přípravu

Přáli byste si novou sestavu do vaší kuchyně. Takovou, která by vám umožnila pohodlné vaření a kde by se podařilo uložit všechno kuchyňské vybavení, drobné spotřebiče a trvanlivé potraviny. moderní kuchyně se vyznačuje jednou základní charakteristikou. Musí být dostatečně prostorná. To znamená především místo na pracovní ploše, aby se vám pohodlně připravovalo jídlo. Největším nešvarem jsou v takovém případě drobné kuchyňské spotřebiče, které umístíme na pracovní plochu a pro přípravu jídel nám nezbývá dostatek prostoru. Pokud si nejste jistí, jak velký prostor je dostatečný, představte si jej tak, aby vedle sebe mohly pohodlně pracovat dvě dospělé osoby. S návrhem kuchyně vám jistě poradí váš výrobce nábytku a pomůže vám i vizualizace budoucí podoby.

Místo pro přípravu
2 (40%)1